Σύντομο Βιογραφικό

Λατρεύω το σχεδιασμό ιστοσελίδων και γραφικών και ψάχνω πάντα για τις πιο καινούριες τεχνικές και ιδέες! Μαθαίνω συνεχώς νέα πράγματα και νέο λογισμικό για να βελτιώσω τις δεξιότητές μου και τις ικανότητες μου στην κατασκευή ιστοσελίδων και στα Social Media, στη διαφήμιση στο Internet και γενικά στο Digital Marketing.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι να εφαρμόζω στην "online" ζωή τις ιδέες των πελατών μου και να τους διδάσκω τα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να δώσουν μία ώθηση στην επιχείρησή τους!

Οι Γνώσεις μου

Οι Σπουδές μου

Αποφοίτησα από το Τμήμα Πληροφορικής Του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω επίσης μεταπτυχιακό στα Δικτυοκεντρικά Συστήματα Του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων Του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Εργάζομαι στο πεδία του web design και web development για περισσότερα από πέντε χρόνια και στο πεδίο της εκπαίδευσης υπολογιστών για περισσότερα από τρία χρόνια τόσο σε εταιρίες όσο και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Κατεβάστε το βιογραφικό μου εδώ

Λήψη

79

Projects

25

Πελατες

100%

Συνεργασια

Τα Projects μου

Σεμινάρια

29
Ιούλιος-2016
Comments-7
Views-28

5ο Συνέδριο e-Business & Social Media World

Το ετήσιο ραντεβού των στελεχών και των εταιρειών που χρησιμοποιούν ολοένα συχνότερα τις υπηρεσίες και τα εργαλεία της τεχνολογίας, προκειμένου να κάνουν πράξη το Convert & Monetize!

18
Φεβρουάριος-2016
Comments-8
Views-48

Internet Advertising with Google Adwords

Διοργανώθηκε από την εταιρία Technoplus S.A. και περιλάμβανε τις τεχνικές της διαφήμισης στο Google Adwords.

Επικοινωνία

Αθήνα

Αττική

+30123456789

+30987654321