Γεια!

ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΖΥ ΚΟΥΣΙΝΙΩΡΗ

Web Developer – WebDesigner και Social Media Manager  που λατρεύω το σχεδιασμό ιστοσελίδων και γραφικών και ψάχνω πάντα για τις πιο καινούριες τεχνικές και ιδέες!

Γεια!

ΣΥΝΤΟΜΟ BIOΓΡΑΦΙΚΟ

Αποφοίτησα από το Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω επίσης Μεταπτυχιακό στα Δικτυοκεντρικά Συστήματα του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Εργάζομαι στο πεδία του web design και web development για περισσότερα από 7 χρόνια και στο πεδίο της εκπαίδευσης υπολογιστών για περισσότερα από 11 χρόνια τόσο σε εταιρίες όσο και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Δες αναλυτικά το βιογραφικό μου στο LinkedIn!

Μου αρέσει να μαθαίνω συνεχώς νέα πράγματα και νέες τεχνολογίες για να βελτιώσω τις δεξιότητές μου και τις ικανότητες μου στην κατασκευή ιστοσελίδων και στα Social Media, στη διαφήμιση στο Internet και γενικά στο Digital Marketing.
Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι να εφαρμόζω στην “online” ζωή τις ιδέες των πελατών μου και να τους διδάσκω τα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να δώσουν μία ώθηση στην επιχείρησή τους!

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Web-Development 0%
Web Design 0%
Digital Marketing 0%
Social Media Ads 0%
Wordpress - WooCommerce 0%
Search Engine Optimization (SEO) 0%

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

  • Photoshop – Illustrator
  • PHP
  • CSS3
  • HTML5
  • Javascript-JQuery
  • MySQL
  • Java
  • iMovie (Video Editing)

56

Sites - Eshops

Με περισσότερα από 7 χρόνια γνώσης και εμπειρίας, σχεδιάζω ιστοσελίδες και eshops με φιλικό προς το χρήστη design και δημιουργώ καμπάνιες στα social media, έτσι ώστε το brand σου να πετύχει!

“Οι εντυπώσεις μας από τη συνεργασία μας με την Άτζυ είναι οι καλύτερες. Πολύ σωστή και υπεύθυνη Επαγγελματίας, φιλική, πρόθυμη, με πολλές ιδέες και προτάσεις που καταλήγουν σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα! Άτζυ σ’ ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη δουλειά σου!”
gpanagiotou.gr
Κατασκευή Ιστοσελίδας
“Angie designed my website providing a thorough picture of my institution. People found my site’s accessibility, identity navigation, and content exceptional. Site load-time, font size, and background contrast make it really attractive. Since it includes school characteristics, contact information and generally major headings are descriptive given through a clear path. My cooperation with my web designer was excellent!”
Μαρίνα Καζάκη
Κατασκευή Ιστοσελίδας
“Πολύ καλή τεχνική γνώση, γρήγοροι χρόνοι απόκρισης σε αλλαγές και αιτήματα, δημιουργικότητα, καλή και ευχάριστη συνεργασία.”
Μαρίνα Καζάκη
Κατασκευή Ιστοσελίδων/Eshops