ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Θέλεις να ενισχύσεις την αντίληψη των άλλων ανθρώπων για την επιχείρηση σου. Και ως επί το πλείστον, θέλεις να προσελκύσεις περισσότερους πελάτες. Ο καλύτερος και διασκεδαστικότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με τη χρήση των προφίλ σου στα social media.

Ο καλύτερος και διασκεδαστικότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με τη μετατροπή των προφίλ σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε επαγγελματικά.

Προσέλκυσε νέους πελάτες, συνδέσου με τους fans σου, μοιράσου την ιστορία σου και διαφήμισε τα προϊόντα σου. Χρειάζονται μόλις 7 δευτερόλεπτα για κάποιον για να σχηματίσει μια πρώτη εντύπωση, γι’ αυτό θα πρέπει να ενεργήσεις γρήγορα και να χρησιμοποιήσεις αυτά τα πρώτα δευτερόλεπτα με σύνεση για να τους πείσεις ότι η επιχείρηση σου είναι η καλύτερη επιλογή τους!

Η διαχείριση social media από την ομάδα μας σημαίνει την παραγωγή πρωτότυπου και μοντέρνου περιεχόμενου! Αναλαμβάνουμε τη στρατηγική περιεχομένου, τη σύνταξη κειμένων αναρτήσεων, καθημερινές κοινοποιήσεις και δημοσιεύσεις με μοναδικό υλικό, καθώς και τη δημιουργία και παρακολούθηση ολοκληρωμένων λύσεων προώθησης στα social media!

Facebook

Θέλεις περισσότερους fans που τελικά θα γίνουν πελάτες; Ενίσχυσε την επαγγελματική σελίδα σου στο Facebook! Μπορώ να σε βοηθήσω να εντυπωσιάσεις τους επισκέπτες σου με μια φωτογραφία εξώφυλλου σχεδιασμένη αποκλειστικά για εσένα! Ενίσχυσε την αναγνωρισιμότητα του brand σου, αύξησε τη ζήτηση των προϊόντων & των υπηρεσιών σου και δες τις πωλήσεις σου να αυξάνονται. Με τα εργαλεία του Facebook μπορούμε να οδηγήσουμε την επιχείρηση σου στην κορυφή!

Instagram

Ακριβώς όπως και στην πραγματική ζωή, προκειμένου να προσελκύσεις το κοινό, πρέπει να έχεις μία προσωπικότητα που θα αυξήσει την περιέργειά του για εσένα. Μπορώ να σας βοηθήσω να χρησιμοποιείς επαγγελματικά το προφίλ σου στο Instagram και να ανεβάζεις εντυπωσιακά posts και stories!Το Instagram είναι μία από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης κι ένα μεγάλο κομμάτι του κοινού και των πελατών σου είναι σίγουρα χρήστες του!

YouTube

Θέλεις να δείξεις την εμπειρία σου στο αντικείμενο σου και να προωθήσεις την επιχείρησή σου. Ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι μέσω μικρών διαφημιστικών video. Μπορούμε να βιντεοσκοπήσουμε μικρά video για να περιγράψεις τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου. Δημιουργούμε ένα κανάλι στο YouTube για να δείξεις τι προσφέρεις!

Twitter

Χρησιμοποίησε το Twitter για να δείξεις την προσωπικότητα της εταιρείας σου και να δημιουργήσεις μια άμεση σύνδεση με το κοινό που στοχεύεις. Είναι η ευκαιρία σου να πεις την ιστορία σου και να δείξεις τι μπορείς να προσφέρεις! Μπορώ να σε βοηθήσω να χρησιμοποιήσεις αποδοτικά το Twitter με συμβουλές για τα tweets σου.

TikTok

To TikTok είναι το πιο νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους νέους. Στην Ελλάδα, είναι το πιο ανερχόμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αρχίζει να αποκτά fans κάθε ηλικίας! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις μικρά βίντεο με το κινητό σου για να δείξεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου!

Pinterest

To Pinterest είναι σίγουρα ένας διασκεδαστικός τρόπος να προωθήσεις την επιχείρηση σου. Εάν το χρησιμοποιήσεις σωστά, το Pinterest μπορεί να φέρει τεράστια επισκεψιμότητα στο site σου και να αυξήσει τις πωλήσεις σου.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Στο AgKous λατρεύουμε τα social media. Προσωπικά, είμαι online 24/7 και έχω ενεργό λογαριασμό σε όλα τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα! Για το λόγο αυτό, ξέρω όλα όσα χρειάζεσαι έτσι ώστε να εμφανίζεσαι στα social media ως επαγγελματίας. Μπορώ να σε βοηθήσω! Απλά επικοινώνησε μαζί μου!