ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρείας σου. Αν η εταιρική ταυτότητα μιας επιχείρησης είναι αναγνωρίσιμη προδιαγράφει μια καλή κι επιτυχημένη πορεία στην αγορά. Αν ψάχνεις για ένα κομψό και εντυπωσιακό τρόπο για να παρουσιάσεις τη νέα επωνυμία σου, τότε διατήρησε μια συνέπεια σε όλο το διαφημιστικό υλικό που ανταλλάσσεις με τους πελάτες, όπως το λογότυπο, την επαγγελματική κάρτα, το τιμολόγιο κ.α. Σχεδιάζουμε μαζί, εύστοχα την εταιρική σου ταυτότητα, με φαντασία, αξιοπιστία και ποιότητα.

01.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Το λογότυπο είναι η βιτρίνα της εταιρικής σου ταυτότητας. Σκοπός του λογοτύπου είναι να δημιουργήσει μια εικόνα αναγνωρίσιμη από τους πελάτες σου και ταυτόχρονα να μεταδώσει στοιχεία για την ταυτότητα της επιχείρησης και των προϊόντων σου. Σχεδιάζουμε μαζί το λογότυπο για την επιχείρησή σου!

02.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΤΥΠΩΝ

Τα επιχειρησιακά έντυπα (flyers) τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις ως μέσα προώθησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους. Τα flyers φτάνουν παντού και διαφημίζουν με επιτυχία την πληροφορία τους, ενώ το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι το χαμηλό κόστος και η εύκολη διανομή σε υποψήφιους πελάτες. Αρκεί το μήνυμά τους να είναι σαφές και ξεκάθαρο και να πλαισιώνεται με τη δυναμική της εικόνας. Συνήθως ο σχεδιασμός τους συνοδεύεται από την ανάλογη αφίσα. Σχεδιάζουμε μαζί όλα τα έντυπα για την επιχείρησή σου!