ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μοναδικές, προσαρμόσιμες και λειτουργικές ιστοσελίδες που εντυπωσιάζουν το χρήστη.

Πιστεύω στην ομορφιά της απλότητας και στη δύναμή της. Δημιουργώντας ξεκάθαρο design μειώνονται οι πλεονασμοί και δίνεται σημασία στις απαραίτητες πληροφορίες που αξίζει να προβληθούν. Γι’ αυτό παρατηρώ κάθε λεπτομέρεια, ακόμα και κάτι που εσύ μπορεί να μην παρατηρήσεις.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
Η τεχνολογία και το design είναι ο πυρήνας της επιτυχίας για όλες τις επιχειρήσεις.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην εμπειρία του χρήστη όταν περιηγείται σε ένα site ή στα social media.

E-Commerce

Κάθε eshop πρέπει να είναι απλό στη χρήση και να προσαρμόζεται στην οθόνη κάθε συσκευής!

Social Media

Τα προφίλ μιας επιχείρησης στα social media πρέπει να είναι επαγγελματικά αλλά και να δημιουργούν συναισθήματα.

Συνδύασε το έξυπνο design με τις νέες τεχνολογίες για να πεις μια ιστορία στους πελάτες σου.

Brand είναι ο τρόπος που οι πελάτες σου βλέπει την επιχείρηση σου. Διαμορφώνεται από τον τρόπο που παρουσιάζεις τον εαυτό σου – επαγγελματικά, κοινωνικά και οπτικά. Είναι αυτό που σε κάνει μοναδικό!

FULL SERVICE

Οι υπηρεσίες μου μπορούν να σε καλύψουν από το σχεδιασμό της ιστοσελίδες μέχρι την παρουσία σου στο Internet.

Digital Ads

Χρησιμοποίησε τη διαφήμιση στα Social Media για να αυξήσεις τις πωλήσεις σου με χαμηλότερο κόστος προβολής.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται να αποκτήσει διαδικτυακή παρουσία προκειμένου να αυξήσει τους πελάτες της. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Internet σε καθημερινή βάση. Γι’ αυτό το λόγο, πρέπει να εμφανίζεται η επιχείρησή σου στην αναζήτηση των χρηστών στο Internet. Επίσης, πρέπει η μορφή της να είναι φιλική προς το χρήστη από όποια συσκευή και εάν την επισκέπτεται.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP.

To e-shop είναι μία ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου, όπου μία επιχείρηση μπορεί να πουλήσει τα προϊόντα της online. Με το eshop η επιχείρησή σου είναι ανοιχτή 24 ώρες τη μέρα, δε χρειάζεται να προσλάβεις επιπλέον προσωπικό, αφού οι πελάτες σου εξυπηρετούνται μέσω Internet και έχεις πελάτες από όλον τον κόσμο και όχι μόνο στην περιοχή που δραστηριοποίεται η επιχείρησή σου.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA.

Αναβάθμισε το digital marketing της επιχείρηση σου χρησιμοποιώντας ένα δυνατό προφίλ στα social media! Θέλεις να φαίνεσαι περισσότερο επαγγελματίας, να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό, να βελτιώσεις την αντίληψη των άλλων για την επιχείρηση σου και να προσελκύσεις περισσότερο κόσμο να συνεργαστεί μαζί σου. Μετέτρεψε το προφίλ σου σε επαγγελματικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ GOOGLE ADS.

Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που έχουν ιστοσελίδα πιστεύουν, λανθασμένα, ότι η διαφήμιση μέσω Google είναι μόνο για μεγάλες εταιρίες. Αυτό που είναι ενδιαφέρον με τα Google Ads είναι το γεγονός ότι επιτρέπουν στις επιχειρήσεις, είτε είναι μικρές είτε είναι μεγάλες, να διαφημίσουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους σε πιθανούς πελάτες οι οποίοι ήδη ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης για προϊόντα/υπηρεσίες που προσφέρουν.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ (SEO).

To SEO ή βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι μια σειρά από μεθόδους που εφαρμόζονται και κατά την κατασκευή μιας ιστοσελίδας και γενικά σε ό,τι αναφέρεται σε αυτήν στο Internet (λογαριασμοί στα social media, διαφημίσεις κτλ) και έχουν σαν αποτέλεσμα να βοηθήσουν την ιστοσελίδα να βελτιώσει τη θέση της στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Με αυτόν τον τρόπο, θα αυξηθεί ο αριθμός των χρηστών που την επισκέπτονται.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ.

Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρείας σου. Αν τα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας μιας επιχείρησης είναι αναγνωρίσιμα, τότε προδιαγράφουν μια καλή κι επιτυχημένη πορεία στην αγορά. Αν ψάχνεις για ένα κομψό και εντυπωσιακό τρόπο για να παρουσιάσεις τη νέα επωνυμία σου, τότε πρέπει να διατηρήσεις μια συνέπεια σε όλο το διαφημιστικό υλικό που ανταλλάσσεται με τους πελάτες, όπως το λογότυπο, την επαγγελματική κάρτα, το τιμολόγιο κ.α. καθώς επίσης, και σε όλο το περιεχόμενο που μοιράζεσαι στα social media.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ INTERNET.

Η υπηρεσία του προσωπικού βοηθού Internet παρέχει τη δυνατότητα συνεργασίας από απόσταση. Στόχος είναι να παρέχω βοήθεια σε μια επιχείρηση για να “τρέξει” τις ενέργειες Internet Marketing που πραγματοποιεί, χωρίς να απαιτείται η φυσική μου παρουσία στην εταιρία. To Internet Marketing μπορεί να αφορά μια ενέργεια (π.χ. συγγραφή άρθρων για το blog της εταιρίας) ή ένα σύνολο από ενέργειες (π.χ. άρθρα στο blog, διαχείριση των social media, αποστολή και απάντηση σε emails…).